شبکه‌های اجتماعی اعتیاد آورند
تحقیق راجب یکی ازاسیب های نوپدید اجتماعی اعتیاد به اینترنت
تاریخ : یک شنبه 12 بهمن 1393
نویسنده : کیمیا فانی

 

 


معمولاً افرادی که بیش از 5 ساعت برای شبکه‌های اجتماعی وقت خود را صرف می‌کنند به نوعی این عمل آنها منجر به معتاد شدن آنها به این شبکه‌های اجتماعی می‌شود.
گزارشها نشان داده است که سالانه صدها بیمار با چنین شرایطی برای رهایی از این شرایط به کلینیک‌های تخصصی لندن مراجعه می‌کنند.
کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان بالای 35 سال نیز به گیم نت یا اینترنت بیش از اندازه رجوع می‌کنند که در نهایت به معتاد شدن آنها منجر خواهد شد.
به گفته پزشکان، اکثر دختران به دلیل رقابت زیاد با هم سن و سال‌های خود به چنین اعتیادی مبتلا هستند.
پزشکان انگلیسی گفتند: این بیماران از کارهای اولیه و ضروری در زندگی خود غفلت می‌کنند و وعده‌های غذایی آنها دیر می‌شود و حتی فراموش می‌کنند که غذا بخوردند و بنوشند اکثراً دیر می‌خوابند و سر وقت به مدارس و محل کار خود حضور نمی‌یابند.
جمینای آدامز، نویسنده و تصویرگر کتاب در این باره گفت: من خود از معتادان اینترنتی بودم که در حال حاضر با تمرین‌های یوگا در حال درمان هستم.
وی افزود: اکنون هفته‌ای یک روز را کاملاً بدون اینترنت سر می‌کنم.
آدامز گفت: من نویسنده‌ام و در خانه کار می‌کنم و به تحقیق در اینترنت نیاز دارم اما به جایی رسیده‌ بودم که فقط 20 دقیقه می‌نوشتم و پس از آن به شبکه های اجتماعی رجوع می کردم. معمولاً همین طور است می‌خواهید چند دقیقه‌ای را در این شبکه‌ها صرف کنید اما ناگهان متوجه می‌شوید که ساعتها را در تلف کرده‌اید.

منبع:www.shafaf.ir

 




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
درباره من: به وبلاگ من خوش آمدید در این وبلاگ مطالبی راجب اسیب های اجنماعی نوپدید (اعتیاد به اینترنت)برای شما بازدیدکنندگان گرامی اماده کردم عتیاد به اینترنت یا در سطحی وسیع‌تر استفاده بیش از حد از اینترنت و رایانه در زندگی و وابستگی به آن به صورتی که در انجام کارهای روزانه مشکلاتی پیش آید. این اختلال گونه‌ای از مشکلات روانی محسوب می‌شود که البته این طبقه‌بندی همچنان مورد تحقیق و بررسی است. فعالیت آنلاین افراد مبتلا به این اختلال می‌تواند انجام بازی‌های رایانه‌ای، وبلاگنویسی، پورنوگرافی، شبکه‌های اجتماعی یا خرید اینترنتی باشد. مخالفان این نظریه اعتقاد دارند که این نوعی عادت و رفتاری تکراری است و گونه‌ای از اعتیاد محسوب نمی‌شود.